El CT Manresa assoleix el títol estatal de bronze per equips, la seva màxima fita esportiva
Notícies

Els tennistes manresans han superat, a la final, el CT Ontinyent per un contundent 5 a 0 disputant-se només els partits individuals

Per primer cop a la seva història, el Club Tennis Manresa ha obtingut un títol de campió d´Espanya per equips absoluts. Avui a les pistes manresanes, el grup local de tennistes va superar per un clar 5 a 0 el CT Ontinyent a la final de l´estatal de categoria de bronze.

Amb més facilitats de les previstes, el CT Manresa ha vençut el seu oponent (s´ha d´esmentar que li faltaven diversos jugadors que estaven de gira per Mèxic) i han estat suficients els partits individuals (no han calgut els de dobles), que han jugat Pol Vaquero, Roger Ordeig, Marc Vargas, Marc Monclús i Marcos Borderies; no ha fet falta la participació del millor jugador de l´equip, l´osonenc Arnau Brugués, un tenista que en la seva època de professional va sumar el major número de torneigs de categoria Future guanyats de forma consecutiva (un total de 8 amb 44 partits en total); el capità del CT Manresa, Albert Martínez tampoc no ha alineat Jordi Puig, que havia jugat els altres compromisos d´aquesta competició.


El CT Manresa ha arribat al títol després de perdre només dos partits. La temporada que ve competirà a la categoria de plata, la que seria segona divisió del tennis estatal per equips. En l´enfrontament d´avui han estat presents el secretari general de la Federació Espanyola de tennis Joan Querol, el regidor d´esports de l´Ajuntament de Manresa Jordi Serracanta i el president del CT Manresa Anjo Valentí que ha destacat, en el seu parlament, la coincidència de la cloenda del 50è Aniversari de l´entitat, amb la fita esportiva més important mai aconseguida.