Quarts de Final del Campionat d'Espanya per equips al Club Tennis Manresa (diumenge 23.10.2016)
Notícies

Quarts de Final del Campionat d'Espanya per equips al Club Tennis Manresa (diumenge 23.10.2016)

El 1er equip del Club Tennis Manresa s'està preparant i entrenant aquests dies a les pistes del club bagenc per disputar els Quarts de Final del Campionat d'Espanya per Equips Absolut, el proper diumenge des de les 9:30 del matí en una eliminatòria davant l'equip de MDZ Tennis Academy de Cartagena (Múrcia).

Es la primera vegada en més d'una dècada que un equip de tennis de la Catalunya central no es classificava per disputar uns quarts de final. Aquesta confrontació arriba, després d'assolir la primera posició de la lligueta inicial, amb victòries davant el CT Murcia (eliminatòria jugada a casa), i la Real Sociedad de Tenis de Santander (jugada a fora).

La jove fornada de l'equip del CT Manresa estar formada pels tennistes: Marcos Borderias, Marc Monclús, Roger Ordeig, Jordi Puig, Pol Vaquero, i Marc Lluis Vargas. El seu capità és l'entrenador del Club, Albert Martínez

L'eliminatòria consta de 5 partits individuals, i 2 en dobles, aquests últims es disputarien en cas que amb els partits previs individuals no s'acabés de decidir l'eliminatòria per la suma de partits.

Imatge: Els jugadors que van participar en els darrers partits de l'equip manresà disputats a Santander.