Resultats nadal
Notícies

El tennistes del CT.Manresa tanquen l´any amb brillants resultats en els tornejos Nadalencs del CE.Laietà i del CT.Torelló. Així doncs, en les pistes osonenques Pol Botifoll perdia la final del torneig en categoría infantil enfront Marc Ramirez per 62 64 éssent el jugador bagenc més destacat.

Més nombrós èxit va haver en el tradicional torneig del CE.Laietà, un dels més reconeguts del circuit, on Pol Vaquero va guanyar brillantment la final del cadet a Pol Carpinell del CT.Mataró per 63 63 amb un joc agressiu des del fons de pista i en especial un drive molt incisiu. Pitjor sort van tenir el jugador de Calaf Aleix Pallarès en el quadre 2 de cadets al perdre la final per 63 64 contra Cristian Arce, i també en cadets Mireia Polo qui perdia enfront Alba Cortina per un ajustat 76(5) 75. Per altra banda l´aleví Marc Monclús va assolir les semifinals dels tornejos del mencionat CE.Laietà i del CT.Vall Parc.

Una setmana abans alguns dels mateixos protagonistes repetien exits en el trofeu Josep Pi del Club Egara, on tres representants del CT.Manresa van guanyar les seves respectives proves, Gerard Oltra en benjamí, Marc Monclús en aleví i Pol Vaquero en la prova senior.